Algemene voorwaarden

Hartelijk welkom op camping Kaap West. Fijn dat u onze camping heeft uitgekozen voor uw verblijf. Wij hebben een aantal regels opgesteld om er voor te zorgen dat iedereen volop kan genieten van hun verblijf. Bedankt voor uw medewerking en begrip voor het onderstaande. Wij staan open voor vragen, suggesties of verbeteringen!

Betalingswijze

  • Bij de bevestiging van uw reservering (per mail) mailen wij u een factuur. Hierop staat vermeld voor wanneer het bedrag moet zijn overgemaakt.
  • Wanneer u binnen een week reserveert kunt u bij aankomst betalen.

Annulering
Bij annulering van de overeenkomst betaalt u een vergoeding, deze bedraagt bij;

  • Annulering vanaf 4 weken voor de aankomstdatum, 50% van de betaalde factuur.
  • Annulering vanaf 3 dagen voor de aankomstdatum, 100% van de betaalde factuur.

wij raden u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Wanneer wij dicht moeten vanuit de overheid vanwege covid19 en u hierdoor niet kunt komen, betalen wij het al overgemaakte bedrag terug óf u kunt dit als tegoed een andere keer gebruiken.

Aankomst/vertrek

  • De camping is in 2021 open van 1 april tot en met 30 september
  • Inchecken is vanaf 14:00 tot 17:00 uur. Buiten deze tijden in overleg.
  • Uitchecken is tot 11.00 uur.
  • In overleg kunt u uitchecken tot 14:00 uur. Dit kost €12,50. Dit is niet altijd mogelijk!

Voorkeursplekken
Het is niet mogelijk om een specifieke plaats te reserveren, wel kunt u aangeven welke plek uw voorkeur heeft. Op de website is een plattegrond te vinden met de nummers van de plekken. Wij zullen ons best doen om hier rekening mee te houden.

Bezoek / Visite
Gezellig als u viste krijgt op de camping. Wij rekenen hiervoor een vergoeding van € 2 per persoon. (vanaf 3 jaar). U kunt bezoek aanmelden en betalen via Whatsapp / sms of bij de receptie.

Auto’s
De prijs voor 1 auto per kampeerplek zit inbegrepen bij de prijs. Als u met een tweede auto komt, vragen wij een vergoeding voor €3,- per dag.
Op uw aankomt- en vertrekdag is het natuurlijk handig om even uw spullen te kunnen in- en uitladen op uw plek. Hier buiten willen wij het kampeerterrein zoveel mogelijk autovrij houden. Uw kunt uw auto bij aankomt op het parkeerterrein zetten.

Aansprakelijkheid
Het verblijf op onze minicamping is geheel op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor diefstal, beschadiging van uw eigendommen of enig letsel door u opgelopen.